The answer is D. 4
The passage talks about how cats like to get attention, sentence 4 states "<span>The little rascals always find ways to snag some affection and attention" which is the main idea of the whole passage.
Hope this helped. Have a great day!</span>
Answer:welcome to prime time
Explanation:
Yes
Answer:
Heisenberg's Uncertainty Principle applies to market research because you are able to measure what the consumers actually do rather than what they say they do. ... The scientific method applies to marketing because you are able to invest in a brand, but a contrary evidence may destroy a consumer's beliefs.
Explanation:
I THINK ITS TRUE BECAUSE I JUST THINK SO AND I DONT EVEN KNOW WHAT THAT QUESTION EVEN MEANS