Answer:
b) it is the general topic of the passage
Explanation:
a) is incorrect because the central idea of a passage is often not specific, and instead more general, allowing for the writer to discuss sub-topics as well.
c) is incorrect because the central idea of a passage is an message/theme instead of a subject.
d) is also incorrect since the central idea is what the argument revolves around, not the evidence.
i hope this helps! :D
C is the answer mans mentality is clearly shown by robin rusoe
The answer would be C he has been injured in war i think thats the answer
I disagree. i believe we all have certain gifts/talents that we may not love to do or show. for example, i may be great at math but hate to do it. this just shows you can be great at something but not like to do it.
<span>I do not think people fear human existence like the man fears the sea. Yes some people are fascinated by human existence, but I know no one who fears it. A better example of this are snakes. Most people are fascinated by these things but fear them if they are near.</span>