Answer: I believe its narrator
Explanation:
sorry if im wrong
The author is using a simile to express how her memory has become blurry.
Solution :
Every place and every countries have different social philosophy and ideals that the people of that places follow.
In some of the countries, the elderly person or the aged person are highly respected and highly valued. This is because they are respected because of their high experience of life and other work. They have seen the world and understand its mechanism of how society works. The elderly persons are full of resources and knowledge and it is important we learn form them.
In other countries, the younger people and the youths are mostly given respect and are highly valued than the elderly person. The younger people are full of energy and zeal to do new activities and other works. They are highly motivated and can quickly grasp things. So, in some laces the youths are highly valued.
Answer:delivered is an passive verb.because the two bills and letter were delivered in the past.
Explanation:
Answer:
A
Explanation:
In this passage C is not mentioned at all. This is about leadership and how it is to be conducted.
B is likely true but not emphasized. And certainly not mentioned in the historical note.
D is certainly true but not mentioned in the historical note.
A I think I'd pick A. It is stated in both passages. Don't be surprised if D is chosen.