They came in to contact with a African slave trader in the coast of the new world
Answer:
The detail that best supports the answer to part A is:
“The Internet has radically changed how news sources communicate with their audience, and it has made it harder to define ‘news media’ exactly.” ( Paragraph 1)
Explanation:
The passage talks about different sources of 'news media'. It can be newspapers or radio or various internet sources which either read or write about the recent events happening across the globe. The passage also says that news media tries to unbiased as much as possible but it is very difficult to decide whether a given information is unbiased or not.
The detail from text which supports this is Option A. It says how internet being so wide these days that it becomes difficult to make out which news from 'news media' is correct and unbiased.
Agricultural prices and earnings fell. Shipping-related industries were devastated. Causing a financial depression from 1807-1814.
Answer:
Las Casas quickly evangelized the serfs on his land, and, in either 1512 or 1513, he became a priest. On August 15, 1514, Las Casas delivered a now-famous sermon declaring his intent to return the serfs to the governor of the West Indies. Las Casas thenceforth advocated for better treatment of the American Indians.
Explanation: