The meaning of the word 'ambling' as used in the passage is to WALK OR STROLL.
In the passage, the author is saying that, he finds it distasteful to strut before a small child who is walking or strolling in a relaxed manner.
The meaning of the word 'curtailed' as used in the passage is to BE DEPRIVED OF SOMETHING.
The author is saying in this line, that he is deprived of beauty.
Answer:
On the rabbit.
Explanation:
Raj put Mr Pasha's handkerchief on the rabbit.
The question is picked from the story "The Magician and the Duck". In it, Mr. Pasha was introduced as a famous magician who perform interesting tricks. He was at Raj's school to perform magic and uses Raj himself as an assistant.
During one of his performance, he was making use of a rabbit and an handkerchief,
Mr Pasha instructed Raj to put/placed the handkerchief on the rabbit, which Raj does quickly. But when Mr Pasha picked up the handkerchief, there was no rabbit underneath any longer but an orange.
So, it is assumed Mr Pasha has turn the rabbit to an orange through or with his magical power.
Answer: A
Explanation:
Defoe: he spoke out against people who "barter baubles for the souls of men" and yet he invested heavily in the slave trade and maintained that it was "the most useful and most profitable trade . . . of any part of the general commerce of the nation."
Even though Defoe felt this way personally, I think that it is portrayed in the story that RC did not have to have people around him to be successful. He not only was able to train people in how to care for the island and to survive, life seems to come and to to him. He had the desire to keep on moving towards success. I believe that him "owning" another person was not what he wanted, but that he desired a friend. He knew he could be successful with Friday.
The correct answer is C) Microphone. Hope this helps.