Answer:
Hey So solve this, All of these Words are like traits, A Relaxed person is Neutral, Which means it's a normal trait. A Big headed person is A negative since it's kinda insulting a person's head hehehe do The Big Headed will go to the negative column. So think of this As A persons Traits so it can be easier for you to understand
Answer: I would say its C! i have done this Gullivers travels books before..
Explanation:
Munodi's country house is weird because you first have to pass through many barren fields and then arrive in a lush green area.
please give brainliest!
Answer:
Nick Caraway meets the man with the enormous owl-eyed spectacles in Jay Gatsby's library, during one of Jay's parties. Nick and Jordan had politely left their company to find Jay. The man was drunk and wanted to know what Nick and Jordan thought of Jay's enormous collection of books.
The man seemed overwhelmed by the idea that Jay actually had real books in his library and not just mere cardboard replicas to create the impression of reality. His comment that Jay is a "regular Belasco" is a reference to a famous and popular playwright, impresario, director and producer at the time, David Belasco.
The reference to one rooted in theatre implies firstly, that the library has the makings of a theatre - it is impressively large and well-stocked. Secondly, it suggests that Gatsby is putting on a show. This is the reason why the man with the spectacles is so surprised that the books are actually genuine. He expected them to be fake. Just as the room presented something theatrical, so should the books have too.
It is ironic that the man should make this comment because he accurately identifies the theatricality and artificiality of Jay's life without realizing it. The Jay who presents himself to his audience is not the real James Gatz. He has adopted a fake identity and affectations such as "old sport", to impress and convey an image of wealth and academic success.
Furthermore, the reference to the owl-eyed nature of the man's spectacles alludes to knowledge, deep scrutiny and investigation. The irony is however, that the man makes the remark whilst drunk, so even his insight is doubtful since this is the type of logic or rationalization one can expect from an inebriate. His remarks are the ramblings of a drunk and are of no consequence or import.
In this sentence, the word rapport means connection. If you have a good connection with your audience, then they can track with you and give positive feedback
Answer:
XAXA
Explanation:
As you may already know, rhymes are the sounds repeated at the end of the vesos of a poem. The rhymes are created to give a rhythm and a musicality in poetry, leaving it with a more musical and harmonious air.
The rhymes have patterns that are organized according to the repetition of the same line between the verses. Verses with the same rhymes receive the same letter, verses with different rhymes receive a different letter. Usually these letters are "A" and "B", the verses that do not have a rhyme present the letter "X".
Based on this, we can say that the rhyme pattern in the passage shown in the passage above has the pattern "XAXA," since the first and third verses do not rhyme, but the second and fourth verse rhyme with each other.