<span>The best source which can offer you help with grammar/mechanics and tips to avoiding plagiarism is definitely B. English Lab. This service not only embraces attention to all the listed details, it also can suggest you some solutions that will make up your writing so that it would not contain <span>plagiarism. Only this option is suitable as it is directly connected with language, writing etc.</span></span>
At the last moment Mollie, the foolish, pretty white mare who drew Mr. Jones's trap, came mincing daintily in, chewing at a lump of sugar. She took a place near the front and began flirting her white mane, hoping to draw attention to the red ribbons it was plaited with.
Which statement best describes the character of Mollie in this passage?
Mollie appears to be vain and materialistic.
Mollie is a likable horse who fits in well with the others.
Mollie appears to be clumsy and insecure.
Mollie is remarkable because she is a strong leader.
Answer:
Mollie appears to be vain and materialistic.
Explanation:
From the passage, Mollie is described as a foolish, pretty white mare who drew Mr. Jones's trap and is moving daintily and she began to flirt with her white mane as she was hoping to draw attention to herself as a result of the red ribbons it was plaited with.
Therefore, from this description of Mollie, we can assume that she is vain and materialistic.
Answer:
what scenario. You need to give the whole thing
You play imvu i used to play lol sorry i just wanted to see ur profile pic but the think the answer is A. but dont get mad if im wrong. Have a great day!