The correct answer for the question that is being presented above is this one: "T<span>he queen of Brobdingnag have a boat made for Gulliver because the q</span><span>ueen herself knows that Gulliver is familiar with boats. She has both a boat and a trough of water three hundred feet long made for him.</span>
Answer:
Answer
1 5.0
Answer:
The main theme of the film is that
appearances can be deceiving. The boys
think that Scotty is hopeless as a player
at first, but Benny looks beneath Scotty's
ordinary surface, and realizes that Scotty
wants to fit in. The young boy becomes a
valued member of the team
Explanation:
Answer
the ball go overs the fence
Answer:
There aren't. You have found all the adverbs in the passage:
1. slowly
2. quietly
3. beautifully
4. loudly
Explanation:
An adverb is a word that modifies a verb, an adjective or another adverb. It is common for adverbs to have -ly at their endings, but that will not necessarily be the case with all of them. Some examples of adverbs are: well, quickly, early, sweetly, etc.
Let's focus now on the adverbs found in the passage and the words they are modifying:
1. slowly --> modifies the verb "walked"
2. quietly --> modifies the verb "moved"
3. beautifully --> modifies the verb "playing"
4. loudly --> modifies the verb "playing" in a different sentence
Answer:
its C The information text present a variety of case summaries from Marshall's career while the interview is based on his personal correspondence