1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
DanielleElmas [232]
3 years ago
6

Tommy has been elected to the school's student council. Since the council's meetings are formal, Tommy must follow a few rules w

hen he attends. First, if he would like to share ideas, he needs to bring organized notes. Also, he should listen as others speak and take notes on their ideas. Tommy knows that in a formal discussion, you must be acknowledged before speaking. If Tommy follows these rules, he can learn and share more effectively. Choose the sentence that BEST summarizes the story.
English
2 answers:
Natasha_Volkova [10]3 years ago
7 0

Out of the passage the summarizing sentence is

Tommy knows that in a formal discussion, you must be acknowledged before speaking

Explanation:

The sentence talks about the formal manners that Tommy must be following as he is now elected into the students' council for the school which is an administrative position among the students.

He must follow the rules of a fruitful discussion so as to be acknowledged as a viable part of the group and have his voice heard among his peers in the council that he is elected to.

The passage goes into the descriptions of such manners that it is necessary to learn.

Sergio [31]3 years ago
7 0

Answer:

A

Explanation:

A formal discussion follows certain rules. The paragraph tells about three different rules to follow in a formal discussion. The rules are to bring organized notes, to listen and take notes on the ideas of other people, and to wait to be acknowledged before speaking.

You might be interested in
Which of the following is a method for creating a thesis statement?
alukav5142 [94]

the answer should be b

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why does juliet want to believe the songbird she can hear is a nightingale, not a lark?.
Taya2010 [7]

Answer:

Because the nightingale is a bird that only sings at night, and the lark sings at the day. She wanted to believe that it was a nightingale because she knew that Romeo would leave in the next morning. To her, the departure of her lover is too much for her to bear, so she convinces herself that it is a nightingale to not face reality.

6 0
2 years ago
Read this excerpt from Thomas Paine's essay "Common Sense":
Tanzania [10]

The answer to the question What is Thomas Paine's central claim in this excerpt? The answer is A.) The differences between the kings and the subjects are not natural or necessary.

Hope this could help

4 0
3 years ago
In paragraph 5 to what does the stone of the morning refer
malfutka [58]
Hi Excuse me but you don't have the essay  in your question, so how do you expect anybody to answer your question? In the future please include all of the necessary materials so everyone can properly answer your question. Thanks.
8 0
3 years ago
Wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
MariettaO [177]

Answer:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Explanation:

hi

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Poems tend to make things more _____.<br><br> emotionally significant<br> complex<br> intellectual
    11·2 answers
  • What was Shelley’s purpose for writing Ozymandias?
    5·2 answers
  • What is the definition of flourish
    8·2 answers
  • Why is it important to choose percise words?
    14·2 answers
  • How does the author of “Strong borders build strong nations” use phrases and words like illegal immigration and nefarious to adv
    10·1 answer
  • In this passage, what is the BEST summary of the trajectory of the narrator’s state of mind?
    6·1 answer
  • Based on what you know about structure and sequence in this short story, why do you think the main
    5·1 answer
  • What inferences can be made about the setting, based
    12·1 answer
  • What literary elements where used in the introduction, act 1 and act 2 of The Taming of the Shrew
    7·1 answer
  • Jada eats very healthy meals.
    11·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!