Answer:
The authors purpose is to inform you about caffeine.
Explanation:
I hope this helps :)
Answer: in the first passage the author means lonely as the regular definition which is being alone. He talks about the flowers and things because he is having alone time admiring them. He also talks about how he usually go on this walk to admire plants. Also, he talks about how he is so alone that nature is pretty much his friend.
The second passage refers to being lonely as in the greatness in enjoying your imagination when your friends are not around. For example, boredom can be used as the way this passage describes being lonely. In the first stanza, the poet says that he was wandering lonely as a Cloud that floats on high o'er vales and Hills. The phrase refers to him being roaming around without any purpose. He was all alone like a cloud that floats high in the valley.
Explanation:
Answer:
To wax is to swell (as in a waxing moon), and to flower is to sprout, and this imagery acts as sexual innuendo, meant to refer to a man's arousal.
Answer: Sky-by
Shaking-breaking
Explanation:
I must go down to the seas again, to the lonely sea and the sky,
And all I ask is a tall ship and a star to steer her by;
And the wheel's kick and the wind's song and the white sail's shaking,
And a grey mist on the sea's face, and a grey dawn breaking
—"Sea Fever,”
John Masefield
- The word that is creating and end rhyme is by(sky-by) and therefore we are getting final sound with /ai/. We are also having there breaking and shaking because of the ing. This is referring to that there are two different sound that are producing the rhyme in this stanza.