Answer:I would say. A
Explanation:
I really don’t understand taking a guess
 
        
             
        
        
        
The person who wrote this is Robert Frost
        
             
        
        
        
Answer:
b, "It won't be any different with us, Tracy," Millicent had told her; This is the rising action implying that the two girls will remain friends.
Explanation:
I just took the quiz and it was correct.
 
        
                    
             
        
        
        
Annie´s parents seem to be sad and cheery at the same time and it could be said that she acts the same way; however, she may be relieved of her departure. At one point, her mother suggests she get married after going away; the idea that Annie refuses immediately.
What is her tone in the passage? whats words convey that attitude?
Answer:
Annie's tone in this passage is a stubborn one. The word that most conveys this tone is "refuses".
Explanation:
The tone of a text or a character, refers to the ability of the text or character to convey a type of emotion. In the case of the above excerpt, Annie is obstinate with her mother's suggestion that she marry. Annie does not wish to marry and therefore declines the proposal immediately. This conveys a feeling of obstinacy, stubbornness and firmness, which is the tone that Annie conveys to the reader.
 
        
             
        
        
        
Answer:
A
Explanation:
In the sentence, we can infer that "flaring" means mad or angry, hence the answer:angry.