Answer:
I can't understand , am xorry
Many people of different class went to the globe theater to watch plays. About 2000 to 3000 where most of them belong to the middle to high class audience pay two or more pennies just to sit in one of the galleries. However, there were also ordinary folks or the low class audience who would pay one penny just to sit in the pit in order to watch the play.
Answer:
whayttttt5ttttttqkrj we ejbtw
Answer:
quiet
Explanation:
The word in the passage which defines sedate is quiet.
The passage was taken from the poem "An essay on Man".
The poem "An essay on Man" was published in the year 1733-1734 by a man called Alexander Pope. Alexander Pope who lived between the year 1688-1744 was regarded and known as one of the prominent English poets and the leading poet during the early years of the eighteenth century. The poem in question was dedicated to Henry st John, The 1st Viscount Bolingbroke. This is the reason behind the opening line "Awake, St John". It is an effort to vindicate or exonerate the ways of God to Man
Answer:
No, you will not be charged