Answer:
neglected by another
AND
to fall into decay
Explanation:
Thriftless implies when a person is spending money in a way regarded as wasteful or extravagant. From the passage, thriftless as used signifies a heir who spends money built by his father recklessly, hence the words from the text that helps to indicate the meaning of the word as used in the passage will be "neglected by another" and "to fall into decay". These shows thriftless and a nonchalant attitude towards money being spent or already spent.
Answer: c. The first excerpt relies on emotional words, and the second excerpt uses long explanations
Explanation:
Answer:
I would definitely reject their proposal and would try to explain them without hurting their feelings. The main factors that led me to make this decision is the respect towards the law and constitution and also, I concern about the health and safety of my friends and family.
A party would expose all the present individuals to the danger of the problem leading to quarantine. Hence, in any sense, it is not feasible to risk one's health fora day that comes every year.
Answer:
The factors that are responsible for our agricultural backwardness are:Traditional farming, Lack of proper irrigation system, Lack of transport and market, Unscientific and undemocratic distribution of land, Overpressure of manpower, Poor economic condition, Lack of research activities.
Explanation: