1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Helga [31]
3 years ago
9

No man thinks more highly than I do of the patriotism, as well as abilities, of the very worthy gentlemen who have just addresse

d the House. What appeal does he primarily use here? A. Diction B. Ethos C. Metaphor D. Logos
English
2 answers:
erma4kov [3.2K]3 years ago
5 0

Answer: B. Ethos.

Explanation: There are many rhetorical devices that a writer or speaker can use to persuade or to inform an audience (readers, listeners, etc). Ethos is a rhetorical device that is commonly used in persuasive speeches or texts, it consists in appealing to the audience's ethics, it is often used by informing the beliefs, customs, or practices of a speaker or a writer to produce credibility among the audience. The given sentence, the speaker uses ethos by explaining his beliefs (in patriotism, and in the abilities of the men in the audience).

AleksAgata [21]3 years ago
3 0
I believe the answer would be B, Ethos. Diction is the choice and use of words and phrases in speech or writing. Ethos is the characteristic spirit of a culture, era, or community as manifested in its beliefs and aspirations. A metaphor is a thing regarded as representative or symbolic of something else, specifically something abstract. And the style of logos appears to just represent information on a certain subject. Ethos is the speaker or another person, and usually, involves why that speaker is rightfully qualified for a specific rank or job. For example "As a doctor, I am qualified to tell you that this course of treatment will likely generate the best results." (sentence cited from examples.yourdictionary.com)<span>
</span>
You might be interested in
Which of the following is not a strategy using types of questions to find answers in a text?
Maksim231197 [3]
 the answer would be; think and search.
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
I need help immediately, i give crown
lesya [120]

Explanation:

This statement means that leadership is all about putting an idea into materiality and using the effect you gain to obtain support from others.

3 0
3 years ago
1.Read the passage and answer the questions given.
Inessa05 [86]

Answer:

Explanation:

One day, on a small farm in Maine, a man sat in a barn watching a large gray spider spin a web. The man was E.B. White. E.B.—or Andy, as he was called—thought spiders were spectacular creatures. He thought that one day he might like to write a children’s book about a spider.

But writing was hard work for Andy. He had written many articles and essays and poems. He had also written one children’s book, Stuart Little. But Andy could never just rush to turn an idea into an article or book. He told his editor that he needed to let his ideas “ripen.”

So for years, Andy continued to think about writing a children’s book about a spider. He did some of his best thinking while he meandered around his farm.

Once while he was cleaning his barn, he found a spider’s egg sac. Andy wanted to see the eggs hatch. But he was scheduled to leave for a trip to New York City. So he found a small box and carefully placed the egg sac inside. When he got to his hotel, he put the box on the dresser. One morning he woke up, and there were hundreds of baby spiders scurrying across the dresser!

Years later, Andy finally began writing Charlotte’s Web, the story of a spider named Charlotte and a pig named Wilbur. Andy created most of the book sitting by himself in the tiny boathouse of his farm. Sometimes he stopped writing and doodled pictures of spiders. Andy always said Charlotte’s Web was more than just a children’s story about animals. It was a timeless story about true friendship.

On the basis of reading the passage answer the questions given

What is the main idea of the article?

(1 Point)

White liked living on a farm.

2.'He told his editor that he needed to let his ideas 'ripen'. Why did the writer want his idea to ripen? (paragraph 2)

(1 Point)

Enter your answer

3.In the paragraph 1, find out a word that means 'grand'

(1 Point)

Enter your answer

4."It was a timeless story about true friendship". What does the writer mean by this statement?

(1 Point)

Enter your answer

5.Identify the fact statement.

(1 Point)

E . B. White loved to write children book

E. B white was a writer

E. B White was growing spiders

6.The main purpose of the author is to ______________________

(1 Point)

Enter your answer

7.The tone of the author is ______________________

(Sarcastic / happy / sad)Immersive Reader

(1 Point)

8 0
3 years ago
What is Winston's imprisonment like?
nadezda [96]
Brutal, he was beaten daily. He should have never ended up behind bars but that’s how it goes in politics. He was finally released in 1978 and went on to spread awareness about prisoner treatment.
5 0
3 years ago
Question 3 Unsaved "I went to school, then directly home to learn new chess secrets, cleverly concealed advantages, more escape
polet [3.4K]

imagery i hope i hepled

3 0
4 years ago
Other questions:
  • Select ALL the correct answers.
    13·1 answer
  • Read the excerpt from Common Sense. "Some Massanello may hereafter arise, who, laying hold of popular disquietudes, may collect
    9·2 answers
  • Read the line from the poem, then answer the following question.
    6·2 answers
  • Identify the tense of the verb in the following sentence.Theresa has seen that movie three times already. present perfect past p
    14·2 answers
  • As used in paragraph 19, what is the meaning of the word “resolutely”?
    5·2 answers
  • 1. Can people change? 2. Can money buy happiness? 3. Is being rich a good goal in life? 4. Do workers exist just to make money f
    14·1 answer
  • Imagine how the great writers must feel it knowing they have That Power convert this memoir into profile
    13·1 answer
  • She …………….. for olives during her holiday in Greece.
    10·2 answers
  • "as I approached the deserted house at the end of the road, I saw... "
    8·1 answer
  • Help, please the question and thank you
    10·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!