1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Sonja [21]
3 years ago
12

What evidence does Red Jacket use in his response to the missionary's request?

English
2 answers:
gizmo_the_mogwai [7]3 years ago
8 0

Answer:

C. The history of relations between whites and American Indians

Explanation:

nydimaria [60]3 years ago
5 0

The red jacket offers a very comprehensive account for the red Indians view about the missionary request. The red jacket explains the Indians point of view. The Indians were the native people of the continent America. When the white people came fleeing from their oppressors,  the Indians gave them shelter, food and safety of their warriors. But when the white people grew in numbers and strength, they took the land and country and resources of the native Indians. This attitude of the white people grew the Indians weary of the white folks and became skeptical. And when the missionary came with the preaching, the said its just another ploy to infiltrate our religious lives now.  

You might be interested in
In a short story, a young boy plays in the same meadow many times during his childhood. He and his friends feel that the meadow
Veseljchak [2.6K]

Answer:

c

Explanation:

6 0
3 years ago
Refer to "President John F. Kennedy's Speech at Rice University."
Annette [7]

Answer: To provide reasons why he decided to speed up the nation's efforts to be first in space.

Explanation: Here~! <3

5 0
3 years ago
Read 2 more answers
The building or the repairing of houses among us employ many hands, because often a thriftless heir suffers a house that his fat
lianna [129]

Answer:

neglected by another

AND

to fall into decay

Explanation:

Thriftless implies when a person is spending money in a way regarded as wasteful or extravagant. From the passage, thriftless as used signifies a heir who spends money built by his father recklessly, hence the words from the text that helps to indicate the meaning of the word as used in the passage will be "neglected by another" and "to fall into decay". These shows thriftless and a nonchalant attitude towards money being spent or already spent.

6 0
3 years ago
How does Angelou's use of first-person narration shape readers' experience of the excerpt from I Know Why the Caged Bird Sings?
bekas [8.4K]
C.
<span>Readers are confused when childhood experiences are recalled by an adult.</span>
8 0
3 years ago
Help Please ASAP! I’m so confused please help me
Andru [333]

Answer:

What are we supposed to match them up with? all I see is (choose)

4 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What inference can the reader make about Jim’s feelings based on his actions at the end of the passage?
    5·1 answer
  • Which sentence in the paragraph correctly integrates quoted information
    12·2 answers
  • Helpppppppppppppppppppppppppppppppppp
    6·1 answer
  • Select the correct description for the statement below: My babysitter was cranky all the time; this is why I dislike babysitters
    13·2 answers
  • I need all the answers to questions
    6·2 answers
  • What did Frederick Douglass say about singing of the slaves
    12·2 answers
  • Does my thesis statement sound okay?
    10·1 answer
  • Based on the excerpt, why does Cassius ask Pindarus to stab him?
    7·1 answer
  • When seeking a peer review of your essay, it is helpful to ask your classmates to _____.
    10·1 answer
  • Daniel is writing a research paper on the topic of communications systems in the twentieth century. Read what he already knows a
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!