The correct answer is this: ZEITOUN SPOT FISH SWIMMING IN THE FLOOD WATER.
The passage given above was drawn from an account of Hurricane Katrina by Dave Eggers. In the passage, he described the hurricane experience as an apolycapses, thus likening the event to the great destruction that will befall the earth at the end of the world as recorded in the bible in the book of Revelation. The hurricane was so bad that those animals that can not fly were carried away in the flood, even the fish inside the water were affected.
This invention was a commercial failure. Edison resolved that in the future he would only invent things that he was certain the public would want. ... This gave Edison the money he needed to set up his first small laboratory and manufacturing facility in Newark, New Jersey in 1871.
found at: https://www.nps.gov/edis/learn/historyculture/edison-biography.htm
A decomposer
They decompose it
Answer:
x y
x8 x8x x8y
x8 x8x x8y
The results of the punnet square show that:
They will not have a son who will be colour blind.
They will not have a daughter who is colour blind.
All the daughters born will be carriers of red- green colour blindness.
The genotype of the two parents will be:
Genotype of mother: x8,x8
Genotype of father: x, Y