<span>
to remind readers that they must take action immediately to succeed against the British</span>
Answer:
Dark monotone colors and asymmetry
Explanation:
Our eyes naturally prefer symmetry. Asymmetry makes something look unbalanced or eerie. Dark colors are just a given for fear
Answer:
Cognitive Equilibrium.
Explanation:
Deshawn is experiencing cognitive equilibrium that exemplifies a balance between an individual's mental framework and the environment. The equilibrium(balance) is achieved when expectations or the schemata based on earlier knowledge equips with the new knowledge. It is one of the four crucial factors in cognitive development.
Jean Piaget outlined this equilibration as the process that refines the mental arrangements or constructions and reforms it positively, which defines the basis of cognitive development as it transforms an individual to move from the developmental stage to another. Thus, <em>Deshawn experiences cognitive equilibrium as he had a preconceived confused mental image of leopard and cheetah which has been clarified and reformed by his father with new knowledge.</em>
The answer in my opinion is A. It would really show how big the Great Wall of China is and prove it is one of the largest building projects.
Hope this helped ☺️
According to this passage, Margarita’s thoughts help the reader infer that Mrs. Flowers “thinks of Momma as a friend”. Evidence is shown in the passage that when Momma and Mrs. Flowers are talking, Mrs. Flowers is giggling but not to make fun of Momma’s way of speaking but because of what Momma is telling her. Also, by mentioning in the text that they engaged in an “<em>intimate conversation</em>” shows that Mrs. Flowers is not embarrassed or does not feel superior to Momma. Instead, what this passage shows is that Margarita is embarrassed by Momma’s way of speaking: “<em>I waited for the ground to open up and swallow me</em>”.