1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Vaselesa [24]
3 years ago
11

What is one reason Thomas Paine believes that the youth of the colonies is an advantage over Britain?

English
1 answer:
77julia77 [94]3 years ago
5 0
He believed that the youth of the colonies is an advantage, that there are more vibrant energy. Also they can entice creditors from overseas
You might be interested in
YOU CAN ONLY PICK ONE ANSWER!!!
ehidna [41]

Similar to the MLA format, the citation must contain the last name of the author and the number(s) of the page(s) used in parentheses throughout the article.

The pages used are lacking in the reference quoted in the issue, but let's assume it was from page 100 to 120, so the answer would be: Wysocki

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
What is the cultural lesson of Twain's The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County?
Dominik [7]

Answer:

“The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County” is a short story written by Mark Twain. It was published in November 1865 in the New York Saturday Press. This story preceded the novels that made Twain famous, including The Adventures of Huckleberry Finn. For the public in the United States, it cast Twain as a master of humor and dialect.

In the story, a narrator from the East visits a mining camp during the gold rush in California. His friend sent him to find information about a Reverend Smiley. He encounters Simon Wheeler, who begins to tell him a story about a Jim Smiley. Wheeler tells a tall tale about Jim Smiley’s gambling.

Explanation:

5 0
3 years ago
Please help I need a 100
Gre4nikov [31]

Yup, that seems correct! Good job. If you need more help let me know.

4 0
4 years ago
Which of these details supports the central idea?
DaniilM [7]

Answer: Potato chips

Explanation:

The claim was that some inventions are not planned and potato chips were invented on accident meaning they weren’t planned

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Reading words in appropriate sets rather than one-by-one is called:
Margaret [11]

Reading words in appropriate sets rather than one-by-one is called: Phrasing

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • The difference between point of view and choice of person in a story is that
    14·2 answers
  • 1. Which of the following is the correct plural form of radish?
    14·2 answers
  • NEED HELP ASAP!!
    7·1 answer
  • Which sentence contains an adjective clause?
    9·1 answer
  • Choose the correct singular, third person, conjugation of the verb to be in the future perfect tense.
    5·1 answer
  • Read the definition which word completes the sentence correctly
    6·1 answer
  • Discuss how the author uses verbal irony in the passage above. Use specific evidence. Your response should be at least 150 words
    14·2 answers
  • Which of these BEST describes the viewpoint of the essay's author?
    9·2 answers
  • Explain the relationship between potential and kinetic energy between points A and B in the diagram.
    13·1 answer
  • Which of the following statements most directly expresses the writer’s thesis in the passage?
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!