1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
yuradex [85]
3 years ago
5

At two places in this essay, Yousafzai mentions her mother going back to school to learn how to read and write. What is the purp

ose of including, and repeating, this detail? a. It reinforces how much Yousafzai's family values education and learning. b. It shows that Yousafzai feels her shooting could have been avoided if her mother had not been off attending school. c. It is repeated as part of a list of the events of the day of Yousafzai's shooting. d. The circular structure of Yousafzai's narrative dictates that she must return to this detail near the end.
English
1 answer:
nasty-shy [4]3 years ago
4 0

Answer:

a. It reinforces how much Yousafzai's family values education and learning.

Explanation:

Malala Yousafzai is an advocate for female education and she has been to different countries, educating the females on why they need to fight for their right to education and Malala’s own mother Toor Pekai has also decided to go back to school to learn how to read and write and the purpose of adding this detail is to reinforce how much the Yousafzai’s family values education and learning.

You might be interested in
Need more opinions. Is there anything wrong with this poem? If there is anything wrong, point it out please!!!!
Andreyy89

Answer:

It's good

Explanation:

It's good however, do you need to add the same line on "Gleaming eyes, gleaming crystal eyes"?

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
What does inflection mean
julsineya [31]
The tone or pitch of the voice ; the modulation of the voice.
8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Read these paragraphs, noting the change of focus.
Ber [7]

action is the answer thank me later.

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why money can't buy love ​
lilavasa [31]

Answer:

\huge\fbox\red{ᴀ}\huge\fbox\orange{ⁿ} \huge\fbox\pink{s}\huge\fbox\green{ʷ} \huge\fbox\blue{ᴇ}\huge\fbox\purple{ʳ}\

" Whoever said money can't solve your problems Must not have had enough money to solve 'em"

<em><u>-AG</u></em>

<em><u>It's</u></em><em><u> </u></em><em><u>True </u></em><em><u>that </u></em><em><u>Money</u></em><em><u> </u></em><em><u>can't</u></em><em><u> </u></em><em><u>buy </u></em><em><u>Love </u></em><em><u>because</u></em><em><u> </u></em><em><u>Love </u></em><em><u>ain't</u></em><em><u> </u></em><em><u>something</u></em><em><u> </u></em><em><u>that </u></em><em><u>can </u></em><em><u>be</u></em><em><u> </u></em><em><u>gained</u></em><em><u> by</u></em><em><u> </u></em><em><u>some </u></em><em><u>Dollars.</u></em>

<em><u>but</u></em><em><u> </u></em><em><u>it's</u></em><em><u> </u></em><em><u>a </u></em><em><u>feeling</u></em><em><u> </u></em><em><u>something</u></em><em><u> </u></em><em><u>ethereal</u></em><em><u> </u></em><em><u>which</u></em><em><u> </u></em><em><u>is </u></em><em><u>more</u></em><em><u> </u></em><em><u>worthy</u></em><em><u> </u></em><em><u>than </u></em><em><u>anything</u></em><em><u>.</u></em>

<em><u>~ʆᵒŕ∂ཇꜱꜹⱽẻⱮë</u></em>

5 0
2 years ago
Can someone tell me the reasons why and the information about the passage pls. I will mark y’all brainlest!
VladimirAG [237]

Is the United Nations Still Necessary?

Reasons why: people don't think it's much of a sucess.

Reasons why: the United nations is a huge expence to the United States.

I hope this helped.

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Read the example below and answer the question.
    15·2 answers
  • Which clues from the text are most helpful for determining the meaning of alfresco? Select two options.
    6·1 answer
  • Read this stanza from Allen Ginsberg’s "A Supermarket in California."
    11·2 answers
  • What type of rhetorical device does Regan use when referring to freedom in this passage?
    12·2 answers
  • Exit Which of the following word sets most closely exemplifies the European political system during the medieval period? A. judi
    12·1 answer
  • Is ''feeling like a nutcase'' considered a simile?
    9·2 answers
  • How does this excerpt support the main conflict of the story?
    15·2 answers
  • HELP ME PLEASE
    12·1 answer
  • 7.
    7·2 answers
  • In Line 13 of "The Road Not
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!