1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
wel
4 years ago
14

Based on this excerpt from "The Way to Rainy Mountain" by N. Scott Momaday, what can you infer was not a prominent part of the a

uthor's culture?
Their wives and daughters served them well. The women might indulge themselves; gossip was at once the mark and compensation of their servitude. They made loud and elaborate talk among themselves, full of jest and gesture, fright and false alarm. They went abroad in fringed and flowered shawls, bright beadwork and German silver. They were at home in the kitchen, and they prepared meals that were banquets.



elaborately made traditional clothing
food in cultural celebrations
men and women adhering to traditional gender roles
men cooking holiday meals
English
2 answers:
motikmotik4 years ago
7 0

D.) Men cooking holiday meals

marissa [1.9K]4 years ago
5 0

Answer:The correct answer is D.

You might be interested in
He visits hisparents once a week (How often question)​
NeX [460]

Answer:

How often does he visits his parents?

5 0
3 years ago
What style of jazz music most influenced the beat poets?
damaskus [11]

bebop jazz good luck :)

<em>Klicker</em>

3 0
3 years ago
What is the different between climate change and global warming?
vampirchik [111]

Answer:

Global warming refers only to the Earth’s rising surface temperature, while climate change includes warming and the “side effects” of warming—like melting glaciers, heavier rainstorms, or more frequent drought. Said another way, global warming is one symptom of the much larger problem of human-caused climate change.

Explanation:

3 0
3 years ago
Why did Bryce feel "like a complete doofus" after the conversation with his dad?
Aliun [14]

Answer:

-He realizes he's afraid of Juli

Explanation:

6 0
3 years ago
Which sentences from the passage support the idea that prices vary for complicated reasons?
Brilliant_brown [7]

The correct answers are B) "The price a consumer is willing to pay for a garden hose—its “perceived value”—is a lot higher in Germany than in the United States." And C) "If you want to buy a bottle of water while strolling through Central Park, you may be in for a shock."

Those are the sentences from the passage that support the idea that prices vary for complicated reasons.

The passage states that most consumers look for the best quality item for the lowest possible price and that the price they are willing to pay is influenced by many factors such as the wage they earn at work, how much they need the item, the amount of money they pay for their food, housing, and clothing. These factors change from one place to another and of course, prices too.

That is why is so difficult to understand that a bottle of water in your city cost $1.99, but in Central Park, New York, the same bottle different label can cost twice or more...and people pay it because they agree with the cost and the necessity that is satisfying. The same with the hose in Germany. It that is the correct value Germans assign to the function of the hose, they have no problem to pay an expensive price.

8 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Select all the correct answers. Which two ways would the passage be different if it were told from the point of view of a third-
    13·1 answer
  • What evidence in the text supports inferences about the authors past?
    10·1 answer
  • What are the best possible meanings of the euphemism "cut the cord"? Select two options.
    5·1 answer
  • Which two pairs of words represent the use of alliteration in the poem?
    12·2 answers
  • HELP PLEASE I NEED TO WRITE ONE OR TWO PARAGRAPHS BUT I DON'T KNOW WHAT TO WRITE AND I'M TIMED 5 MINUTES LEFT ( WARNING: if you
    9·2 answers
  • You ever just wanna sit down and think about how your childhood was and think about how your gonna be an adult soon? Yeah...
    6·1 answer
  • Which quote from the poem most strongly supports the answer to Question 3?
    11·1 answer
  • Plss help me to answer this question is hard i will mark brainlest who can answer this
    11·1 answer
  • E following are extracts from various types of academic text. The extracts contain information about the extended family and soc
    7·1 answer
  • The statement below is
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!