1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Zinaida [17]
3 years ago
6

El desayuno is a meal eaten in the mornings and is generally a light meal.

Spanish
2 answers:
elena-s [515]3 years ago
8 0
1. True (desayuno = breakfast)

2. True (almurerzo -= lunch)

3. <span>bebidas = drinks
answer = un refresco (soda), la leche (milk) , el jugo (juice), el agua (water), el té (tea)

4. plato prinicipal = main dish
answer = </span>
<span>la paella (rice dish) el pollo (chicken), el puerco (pork)

5. </span><span>¿Cuál de estas frases es correcta? (Which of these sentence are correct?)</span><span>
answer = La fresa es una fruta.</span>(strawberry is a fruit)

6. Quiero comer = I want to eat
answer = <span>Tengo hambre. (I have hunger) (You don't say I am hungry in Spanish because you are not the feeling of hungry, you are [Your name] lol)

7. Quier beber (I want to drink)
Answer = Tengo sed. (I have thirst)</span>
IgorC [24]3 years ago
8 0
1. True (desayuno = breakfast)

2. True (almurerzo -= lunch)

3. <span>bebidas </span><span>

5. </span>¿Cuál de estas frases es correcta?

6. Quiero comer = I want to eat
answer = <span>Tengo hambre. 

7. Quier beber 
Answer = Tengo sed. </span>
You might be interested in
I need help with this please​
grandymaker [24]

Answer:

1. Teresa, José y yo firmamos la petición.

2. Yo leí el libro.

3. Yo pregunté por la salud de Jaime.

4. Yo hablo varias lenguas.

5. Yo escucho el ruido.

hopefully this helped

Explanation:

7 0
2 years ago
La policía
PtichkaEL [24]

Answer:

the answer is A

Explanation:

the police chased the robber

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
1. OBJETO DIRECTO. Seleccione la opción o alternativa (choice) que tiene el objeto directo en la
ollegr [7]
The right answer is b) el dinero, it’s the direct object of the phrase “Give me the money now, please.”
4 0
3 years ago
¿Cuántos años tenía Rigoberta Menchú cuando aprendió el español? ¿A cuál etnia pertenecia Rigoberta Menchú? ¿Cómo describe a sus
Ymorist [56]

Answer:

How old was Rigoberta Menchú when she learned Spanish? To which ethnic group did Rigoberta Menchú belong? How does Rigoberta Menchu ​​describe her parents? At the beginning of Part Two, what happens to Rigoberta's father? Where did Rigoberta Menchu's family live and what did they grow on their land? write in complete sentences the answers in the form of a short essay (10 pts.) What were (2) obstacles that Rigoberta's father had to overcome. Respond with examples from the reading (2 pts.) What are (2) of the agricultural products mentioned in the text? (2 Pts.) Write (1) incident event that impacted you. Explain why it affected you. (2 pts.) Write one (1) of the themes that appear in Menchú's work and support your answer with a specific example from the reading. (2. Rigoberta Menchủa Guatemalan peasant woman won the Nobel Peace Prize in 1992 for her political work on behalf of her people. She mentions (2) obstacles that Rigoberta overcame to excel as she has done in her life (Pts.)

Explanation:

5 0
3 years ago
What is epazote used for
inna [77]
Dysphania ambrosioides, formerly

5 0
3 years ago
Other questions:
  • Please help ASAP!!!!!
    7·2 answers
  • Cuando hablas con un hombre muy viejo ¿qué título debes usar?<br><br> tú
    13·1 answer
  • Which of the following is a similarity between the verbal phrases "ir a" and "acabar de"?
    9·1 answer
  • Answer the following questions using 6 to 8 complete Spanish sentences. (20 points)
    6·2 answers
  • Read the following sentence, changing the verb from the present tense to the preterite tense. Put the preterite form of the verb
    9·2 answers
  • Ill give u brainliest :)<br><br> Los profesores ____ serios.
    11·2 answers
  • Please Help!!!
    15·2 answers
  • Choose the correct verb form
    6·2 answers
  • Which word correctly completes this sentence?
    8·2 answers
  • Three sentence in Spanish for tener and change the verb
    8·2 answers
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!