1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
wariber [46]
3 years ago
14

I AM GIVING BRAINLIEST! PLEASEEEEE HELPPP I NEED HELPPP

English
1 answer:
Irina-Kira [14]3 years ago
4 0

Answer:

Once upon a time, there were two brothers named Mark and John, they lived in New York City. One day they went to eat in a restaurant with their Uncle, James. Uncle James was a leader of soldiers, who wanted to discover the Island of Death and see what was on it.

Uncle James wanted to explore "The Death Island" because a lot of people were saying that this Island is was like the Bermuda Triangle and WORSE because it can bring you to your death bed. He thought that he could defeat the fear of this island and find the treasure that was hidden inside the heart of the island. Many people attempted going to the island but they all disappeared. Uncle James wanted John and Mark to go with him to discover the island because he liked the determination that Mark and John had. He went to Mark and John and asked them if they could go with him for $1,000,000.

After he offered them the money, they went to their mother, Sofia. They told her "Uncle James told us to go with him to the Island of Death and we'll get $1,000,000" but she advised them not to. But they didn’t listen to what their mum told them to do. She told them not to go because they would risk their lives of money.

After that, they went to Uncle James and they told him "yes we agree". This was the worst answer ever because they would endanger their lives, after all. They prepared their stuff for the journey and packed weapons with them. After that, they went to the plane to start the journey to the island.

There they saw a enormous monster with five eyes and four hands. This monster broke their plane and the soldier's planes too. After that, they all ran to escape from the monster. However, they were going ways they didn't even know and they didn't realize what was happening. After they calmed down and relaxed for a moment, they walk through the jungle to explore the Island they landed on.

Then, they saw a huge spider. After the huge spider ate 5 soldiers, and left them only 11, Mark defeated killed the spider with a rifle. After that, they founded a boat, so they took the boat and went out of the Island.

But then, they had very bad luck because there was a huge Octopus in the lake. He ate all the soldiers, and James and John. But the one who had a very good luck was Mark because Octopus didn’t eat him. Mark went home and was very sad because his brother had died. He told his mom and his mom was very sad and furious, because they didn’t listen to what she told them.

After these things happened and all the people heard about it, they made a big fence, so no one can go or pass into the Island.

Explanation:

You might be interested in
3. Hope is important and helpful in times of pain, sorrow, or difficulty.
qaws [65]

Answer:b lines 11-12

Explanation:

5 0
3 years ago
Which revision is needed to correct the following sentence?
Vlad [161]
The answer might be A bec it made some sense to me
6 0
2 years ago
Read 2 more answers
Why was eradicating smallpox a worldwide effort? What other diseases have been controlled?
andrey2020 [161]

<u>Answer:</u>

Eradicating smallpox was successful because of many reasons.

<u>Explanation:</u>

Smallpox was regularly found in an area or we can say it was prevalent in some places. So, mortality rates were high. It was caused by variola virus and affected mainly humans. So, it was essential that such vaccine is developed which can successfully immune people from this disease.  

Smallpox vaccine then started spreading across "Europe and North America" and then gradually it spread all over the world and successfully eradicated smallpox by 1980. Other diseases that have been controlled by vaccines are “diphtheria, bacterial influenza, measles, mumps, rubella, and tetanus”.

3 0
3 years ago
PLEASE HELP ME TO ANSWER THIS 3. I NEED THIS ASAP...​
adell [148]

Answer:

<u>Get to know your family better..!</u>

Explanation:

5 0
3 years ago
Who is the poem weary blues about
Usimov [2.4K]

Answer:

a poem which reveals the pain and numbness of a person left alone in the racial world.

7 0
2 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • How does the use of rhetorical questions in this excerpt advance the speaker's purpose of persuading the judge to give a lighter
    12·2 answers
  • 2. What was the motivation for killing Mademoiselle Source? Use evidence from the text to support
    14·1 answer
  • Many students hope to have their own cars one day but young people are
    13·1 answer
  • Can somebody give me a summary of Gumption by Langston Hughes??
    15·2 answers
  • Do you think that how you act/present yourself on social media/online is different than in person? Why do you think that is? ( I
    14·1 answer
  • What examples can you find to describe the steps that led to the success of the Mario video games?
    15·1 answer
  • Question 5 of 10 What does this passage say about Romeo's feelings for Juliet on seeing her for the first time? ROMEO O, she dot
    6·1 answer
  • PLEASE HELP!!! DUE TODAY!!!
    5·1 answer
  • Main idea: Common English words have roots in other languages.
    13·2 answers
  • Select the correct text in the passage. which of these excerpts from jane austen's pride and prejudice highlights the condescend
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!