The central idea is the world would be to much if they world wouldn’t have water
Answer:
B the speaker is angenered by the unfair treatment the receives.
Based on that passage, I'd say the young man is active because he's jogging, and friendly he smiled in encouragement to elderly men. Nothing in the passage indicates that he is either intelligent or snobbish.
The question above does not present the text to which it refers. This makes it impossible for me to show you an answer. However, I will show you how you can find the answer you need.
First, you will need to read the text to which the question refers. This reading will be able to show you how the bank clerk is behaving, his thoughts, and the emotions he is expressing. This will be able to show you the emotional state of that character.
This because:
- Emotional state refers to how the character is mentally.
- This state is revealed through the behavior and the way the character is expressing his feelings.
Thus, if the bank clerk is acting calmly and expressing feelings that reflect this tranquility, it is because he is in a calm emotional state.
Otherwise, if the character is sad, expressing anger, or any other negative feeling, it means he is in an equally negative emotional state. Likewise, if he displays happy behaviors, expresses joy, love, and any happy feelings, it means he is happy and positive.
More information:
brainly.com/question/14990686?referrer=searchResults
Answer:
policewoman
Explanation:
opposite genders are individuals who determine the sex.
I believe the answer is policewoman.