I Think The answer is d I hope it helps Message Me if I’m wrong and I’ll change My answer and fix it for you
Answer:
here ill give you a starting point
im not gonna write 500 words for 5 point lmf*o
Explanation: I love the artist Andy Warhol because of his use of bright colors, incredibly different shapes, and clean and clever lines. His work was beautiful. he used acrylic paint and silk-screen ink mainly, he lived in the 1960s,
Answer:
During the Hellenistic period Greek cultural influence and power reached the peak of its geographical expansion, being dominant in the Mediterranean World and most of West and Central Asia, even in parts of the Indian subcontinent, experiencing prosperity and progress in the arts, exploration, literature, theatre, ect.
Explanation:
¯\_(ツ)_/¯
The statement that “A poor peasant woman bore many sons.” from the passage is an example of an opinion.
<h3>What is known as an opinion?</h3>
This means a personal view formed about something which is not necessarily based on fact or knowledge.
Hence, the sentence "A poor peasant woman bore many sons.” from the passage is an example of an opinion.
Therefore, the Option A is correct.
Read more about opinion
<em>brainly.com/question/25607827</em>
#SPJ1
The port of Boston was closed