1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
aliya0001 [1]
3 years ago
9

3/12 - 1/3 = Please answer

Mathematics
1 answer:
Alecsey [184]3 years ago
7 0

Answer:

-0.0833

Step-by-step explanation:

You might be interested in
12^3 tanx-4^3tan2x<br>solve next step fast guys​
shepuryov [24]

Step-by-step explanation:

3 tan 2x - 4 tan 3x = tan² 3x * tan 2x

3 (tan 2x - tan 3x) = tan 3x + tan² 3x * tan 2x

= tan 3x (1 + tan 3x * tan 2x)

3 (tan 2x - tan 3x)/(1 + tan 3x * tan 2x) = tan 3x

3 * (- tan x) = tan 3x

-3tanx = (3 tan x - tan³ x) / (1 - 3 tan² x)

3 - tan² x = - 3 + 9 tan² x

tan x = + √3 /√5 or - √3/√5

4 0
3 years ago
What would the answer be
ArbitrLikvidat [17]

Answer:

12x^4-35x^3+45x^2-13x-15

Step-by-step explanation:

some issues with the signa

3 0
3 years ago
I need some help finding m&lt;B and the paper says that this isn't a right triangle so I can't use the Pythagorean theorem to fi
Andrews [41]

7. 1.47 x 10^5mm to kilometers

Answer: 0.147

Shown answer:


8.4.7 kg to pounds

Answer:

Shown answer:

9.138.4oz to grams

Answer: 3923.574

Shown Answer:


10. 65.5km to miles

Answer: 40.69981

Shown answer:


11. 23.6ft to cm

Answer: 719.328

Shown answer:


12. 2.36 x 10^4 s to days

Answer: 0.273148148 days

Shown answer:


13. 13.6 L to U.S. Liquid quarts

Answer:

Show the work

help me and ill help you



5 0
3 years ago
A jar contains 4 pink, seven red, and 3 orange marbles. If you pick one without looking, what is the probability that the marble
pishuonlain [190]

Answer:

3/14

Step-by-step explanation:

There’s 14 marbles total and only 3 are orange

4 0
3 years ago
An isosceles triangle has an angle that measures 140°. Which other angles could be in that isosceles triangle? Choose all that a
lara [203]

Every triangle is 180 degrees, so each other angle should have 20

6 0
3 years ago
Other questions:
  • What percent of 120 is 28.8
    8·2 answers
  • Which of the following statements is true of imagined risks?
    14·1 answer
  • What values for x would make the lines parallel?
    15·1 answer
  • The shape above is made of cubes. How many total cubes make up the shape?
    11·2 answers
  • How to solve this it says solve 6!
    10·1 answer
  • A 5-pound bag of cat food costs $11.25.What is the unit price of the cat food in dollars per pound?
    9·2 answers
  • At east school, each of the 45 classrooms has an average of 22 students. At west school, each of the 42 classrooms has an averag
    9·2 answers
  • Which expression is equivalent to 7√x^2/5√y^3? Assume y≠0
    11·1 answer
  • If x2=25,then x=5 false or true
    10·1 answer
  • Select all the expressions equivalent to (4x⁵)(5x⁶).
    15·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!