The correct answer is A.
Oswald Avery applied several biochemical techniques to large cultures of bacteria in order to extract and purify the "transforming principle". Their experiments showed that most probably the "transforming principle" was DNA. One of the observations leading to this conclusion was that enzymes that degrade proteins or RNA (such ribonucleases) had no effect on the "transforming principle". On the contrary, enzymes degrading the DNA destroyed the extract's transforming capacity.
According to the information given, the missing mRNA sequence strand is the 4th from the given option which is AUG AAA CGU CCU. As the complementary of A in RNA is U, G is C and for T is A.
D. Ability to read
Hope this helped
The energy source that is described in the image is light energy from the sun. The correct option is A.
<h3>What is chloroplast?</h3>
Chloroplast is a cell organelle that contains chlorophyll and aids in the process of photosynthesis in the presence of sunlight using carbon dioxide and water.
The missing image of the question is attached as an image.
The energy source that is described in the image is light energy from the sun.
Thus, the correct option is A.
For more details regarding chloroplast, visit:
brainly.com/question/11136550
#SPJ1