<span>For over two hundred years, the reason for New England's Dark Day was unknown.
This represents the main idea because it lets the reader know that the passage is talking about a "Dark Day", where it happened (New England), and the fact that for over two hundred years it was a mystery. It also gives an indication that the mystery will have been solved by the end of the passage. </span>
A: Quotation marks signal the reader that the information is a direct quotation.
The answer is D. It creates a humorous tone by comparing Quinces speech to something disorganized and hard to follow
To prevent from succeeding.
Answer:
If I had to live through this, then I know that I'd hate it, but it would teach me so many things such as hard-work, respect, and even self-discipline. This would teach me to be more respectful to my parents and to understand what they did for me. I wouldn't really like it, but I'd understand my obligations. I'd have grown up to be a respectful, honest, and hard-working person. This sounds terrible to go through, but to build character, it's pretty good.
Explanation:
I'd really hate to have to go through this...