Answer:
B. The government is trying to clean the lakes and make their water safe for drinking again.
D. The people of China are insisting on the use of renewable energy.
These are the two sentences in the passage that talk about China's efforts to curb environmental degradation. The beginning of the passage states that China is a major pollutant, and that this has caused a lot of damage to its ecosystems. However, towards the middle part of the passage, the text discusses what things are changing in order to reduce this problem. The first strategy that is discussed is how the government is trying to clean lakes and rivers. The second one is that the population is protesting the use of fossil fuels and trying to encourage the use of renewable energy.
The rise of the middle class came from two different groups of people, upper class families were one becuase of the amount of money it took to become a succesful merchant/ trader. The other group was merchants from the lower class who were often looked down upon but because of their succes in their respective guilds they were brought together. The middle class grew in importance due to the fact that there was a significant growth in the number of towns. The rise of the middle class created a merchant class, responsible for the growth of cities, increased trade, and lifted people from the lower class.
The correct answer for the question that is being presented above is this one: "A. Tectonic plates move sideways and the sea bed rose several meters." The physical processes occurred to cause such devastating tsunami waves is that t<span>ectonic plates move sideways and the sea bed rose several meters</span>
The answer is D. the Battle of Hastings
Got this answer by reading through the material.
The time period after the war of 1812 which saw only one political party was called the Era of Good Feelings.