Answer:
This is known as the nature-nuture controversy.
Explanation:
The way that these issues influenced exploration and colonization in the U.S was that their exploration was fueled by the desire to obtain more wealth, ,more power, and to spread their religion. European nations established colonies in the U.S for this reasons.
Answer: because like on the news they use a temperature but you can’t use the temperature thing for storms :p
Explanation:
According to the passage, European countries have a problem with entrepreneurs starting businessses because there is a lack of entrepreneurs in Europe. In order to promote entrepreneurs, the passage suggest to change school education, change administrative requirements and find investors that are easier to attract.