The answer for the given statement above would be option A. TRUE. It is true that the stranger's frog wins the contest in "The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County” <span>because he is faster. Hope this answers your question. Have a great day!</span>
Answer:
C. People often get laughed at for speaking up about deep ideas
Explanation:
According to the given excerpt from Endgame by Samuel Beckett, there is a conversation between Hamm and Clov where Hamm asks if they're not beginning to mean something, to which Clov scoffs and laughs at such suggestion. And with the introduction of a rational being, Clov drops his telescope and begins to ponder.
The theme the passage mostly clearly develops is that people often get laughed at for speaking up about deep ideas
Answer:
Darts …are…………..not difficult to play.
The sentences which give the best description of the passage are, 'Experts say that stricter laws are needed to stop junk food ads aimed at kids and prevent kids from eating too much junk food' and 'Some countries, such as Sweden, have now made laws to control ads aimed at children.'
<h2>Option 1 and 3.</h2>
<u>Explanation:</u>
The above-mentioned passage about junk food and advertising depicts the need to control the junk food adds and how some countries have taken steps to resolve the issue. So the best sentences which accurately describes the passage are 'Experts say that more stringent rules are required to avoid junk food ads proposed at children and prevent children from consuming too much junk food' and 'Some countries, such as Sweden, produce now created rules to manage ads proposed at kids.' These sentences remarks directly to the main idea of the passage. The other mentioned options do not hold much relevance to the passage.