Answer:
steve woke with a start on the floor of a reveien he saw a hole on a brideg above him he got up slowly and looked around him then he saw a rope being lowered form the bridge so he climed up crarefuly when he got up he was embraced by two people
Explanation:
please brainlyest
Settings in gothic works are usually marked by darkness, broodiness, death, usually being old decrepit castles or cemeteries.
Is there a question you needed help with?
This passage has a melancholic mood. You can tell this due to some specific key words: "dull", "dark", "soundless." They all have a negative connotation. The imagery of a lone rider in a dreary and dull country under the oppressive sky may clue you in that the overall passage has a sad tone to it. Even later in the passage the author states that the scene is melancholic.
Speech balloons, also known as speech bubbles, dialogue balloons or word balloons, are a graphic convention used most commonly in comic books, comics and cartoons to allow words to be understood as representing the speech or thoughts of a given character in the story or events of the graphic novel or Comic.
According to the information presented before I would conclude that the main purpose of a speech bubble in a graphic novel is:
D) It illustrates internal thoughts.