It should be noted that one effect of the actions taken by wealthy landowners described in the passage is enclosure acts and consolidation of small farms into large ones owned by a few farmers.
<h3>What is the passage all about?</h3>
The passage, is all about the actions and the way of life of those that are wealthy among the people in society, and these people are land owners.
Therefore, one effect of their actions is the enclosure acts and consolidation of small farms into large ones.
Learn more about passage at;
brainly.com/question/25950911
Answer:
his book was a prophetic diary
There was a group of young european workers that came to America from early 17th to early 20th century. These inmigrants would get a contract to work for an american employer during a time period, usually between 1 to 7 years. They didn't get any wages for their work, the employer paid for their subsistance and their passage to the country, but that also meant that he could restrict some of their activities, they weren't completely free. After their contract expired, they were allowed to stay in the country and sometimes they would get a small parcel of land. They were called the Indentured servitude.
Crude divorce rate is the ratio of the number of divorces to the average population in a given year. Divorce-marriage ratio is the ratio of the number of divorces to the number of marriages in a given year. Refined divorce rate is the ratio of divorces to the number of married women. Divorce rate is the general term for all of these ratios.
Thus, from the description, the answer is divorce-marriage ratio.