Answer:
c
Explanation:
when the sun would come up each morning
Explanation:
Because McDonald's is the second largest chain of fast food around the world. There are around 36,000 outlets worldwide. People are so in love with McDonald's and so crazy about it that people started to eat as their meal everyday. So Morgan Spurlock wanted to show what could happen if kept living on McDonald's.
Answer:
I believe the line from this passage that describes the changed feelings of the narrator is <u>"All that had so long engaged my attention suddenly grew despicable."</u>
Explanation:
The narrator, Victor Frankenstein, is describing, in this passage, the change of feelings he has undergone concerning his work. According to him, he is no longer interested in natural history, seeing it as a "would-be science" that cannot bring any "real knowledge". He went from being excited about it to disdaining it completely. That's why he took up to working with mathematics and its "secure foundations". The line that best describes the changed feelings is, "All that had so long engaged my attention suddenly grew despicable."
The correct answer is B. Byron himself
Byron presented his early life in the story of Childe Harold in which he regretted his wasted youth and wished he could change things.
Answer:
Free Write
Explanation: Usually the other options don't have a set time to write. Clustering is a type of prewriting taht allows a writer to explore many ideas as they occur to them. Like brainstorming or free associating, clustering allows writer to begin without clear ideas.