<u>Why were the doves upset?</u>
The doves were upset because the snake had eaten their eggs and chicks.
Answer:
fictitious. Antonyms: real, true, historical, genuine, authentic, veritable.
Explanation:
Sorry I don't no what language is that.
Answer:
<h2>
Please mark me as brainliest by pressing the crown below</h2>
Explanation:
Mahan believed that the United States could follow the same guidelines and emerge as a world power. Mahan asserted that government support of a strong navy and naval bases around the world were important components of this strategy.
Mahan was one of the foremost proponents of the “vigorous foreign policy” referred to by Turner. Mahan believed that the U.S. economy would soon be unable to absorb the massive amounts of industrial and commercial goods being produced domestically, and he argued that the United States should seek new markets abroad.
Answer;
A search engine uses machines to index webpages; a gateway is compiled by experts or librarians.
Explanation;
Gateway pages are pages specially optimized for one search engine and 1-3 keywords. Gateway pages or doorways stand on their own, separate from the rest of a site.
A search engine is a software designed to search for information on the internet.
Reread lines 26-49. How does this passage help develop a central idea of kingsolver's essay?
Answer: The way that this passage help develop a central idea of kingsolver’s essay is by using connotative meaning, the emotions and ideas are associated with with certain words in order to create an emotional response from the readers.
I hope it helps, Regards.