That would be A, an adjective phrase. :)
d. Empiricism
As empiricism is basically an experience derived from senses. So here through the text we can see that empiricism is very evident.
B.Explains why the paper is written.
Hope this helps(this statement is overused)
Here's a completion of the passage in the question, and the likely answer:
(I believe you are asked to complete the passage, and find the missing words).
Fortunately, in that moment of “desperate extremity,” the Powhatans brought food and rescued the starving strangers. A year later, several hundred more settlers arrived, and again they quickly ran out of provisions. They were forced to eat “dogs, cats, rats, and mice,” even “CORPSES” dug from graves. “Some have licked up the blood which hathfallen from their weak fellows,” a survivor reported. “One member of our colony murdered his wife, ripped the child out of her womb and threw it into the river, and after chopped the mother in pieces and salted her for his food, the same not being discovered before he had eaten part thereof.” “So great was our famine,” John Smith stated, “that a savage we slew and buried, the poorer sort took him up again and ate him; and so did diverse one another boiled and stewed with roots and herbs.”
Answer:
That depends on the situation, if he is acatully going somewhere then he is literally getting or buying some milk, if he is still around thaty means he sai that with a expression or metaphor
Explanation: