Heya!
ANSWER:
Blood circulation improves the body functions and stabilizes it
A—
This sentence pretty much sums up what the writer of the passage wants to talk about. The other ones do not fit with the sentence “water is one factor that is necessary for growth” and do not fit the idea of the passage, which is what factors affect plant growth.
Answer:
The correct answer is A: academic
Explanation:
Explanation:
if u know how to please inform me too
The first main phase of the 'Great Unrest' began with the rapid escalation of discontent in the South Wales oalfields. In this area wages were fixed not by individual or collective bargaining but by the price of coal. ... Discontent also simmered around the issue of 'small coal'.