Answer:
<h3>The author repetitively uses the first person word "I" to refer it to himself.</h3>
Explanation:
- In the article "Here We Aren't, So Quickly", the author Jonathan Safran Foer develops the story by mentioning himself as the first person in the article. Throughout the article, <u>the author repetitively uses the first person word "I" to refer it to himself.</u>
- Readers would often come across <u>the second person "You" in the article from the second paragraph onward, that second person is his partner.</u>The author compares himself with his partner and he thinks she is much more better and kind than him.
- Finally, their child is referred through <u>third person characterization. The author refers their child as "He"</u> in the article.
Answer:
2. Anna asked Jane who had given her the ring
3. My mother told me not to put my elbows on the table
4. She asked where the nearest post office was
5. He asked if I had ever played polo
6. She said she did not want to got to the party because she hated those people
7. She is very stubborn and therefore never listens to her mother's advice
8. He told me to sit down and tell him all I knew on the matter
9. She informed us that despite being unable to speak French, she was fluent in Spanish
10. She asked if I had seen the film yesterday
Explanation:
In linguistics, indirect speech is a grammatical mechanism for reporting the content of another utterance without directly quoting it. For example, the English sentence Jill said she was coming is indirect discourse while Jill said "I'm coming" would be direct discourse.
hope this helps! :-)
Answer:
Answer:Economic demand for sugar was the most important factor in ending servitude and serfdom worldwide. Explanation: ... In both passages, we can see how important economic demand for sugar was for it and they are both highlighting it in the passages and because of that I this answer is correct one.
1. In my opinion, the best answer is <span>B. "...the umbrella is too fine, too delicate and lovely an article for water to be allowed to ruin it." It really undermines the definition and use for an umbrella, inverting its function: it actually wasn't meant to protect us from rain, but to be fine, delicate, lovely, and protected from rain itself.
2. I think the correct answer is </span><span>C. The phrase "bound Hand and Foot" emphasizes the seriousness of the danger. This phrase is the most relevant choice, as well as its explanation. It is not so important that some of the villagers cooperated, or that there was no technology. As for the last option, it isn't true, as the accused were treated the same way as the accusers.</span>