Answer:
Belle is described as a "fair young girl in a mourning dress... in whose eyes there were tears." Belle tells Scrooge that he has too much fear of the world and that everything important to him has receded in the face of his desire to be beyond the world's reproach. Belle claims that Scrooge's noble aspirations have been left behind and that he is only interested in gaining.
Explanation:
The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1
Answer:
Explanation:
His figurative language helped considerably to achieve his goal. In “Any Human to Another”, Cullen uses a simile in the following stanza, “Your grief and mine must intertwine like sea and river be fused and mingle, diverse yet single, forever and forever”
Answer:what
Explanation: Please use this for learning purposes only
Answer:
consider various perspectives of each side