Answer:
I think the answer is B. (Sonar systems allow animals to "see" using their ears.)
Explanation:
By process of elimination:
A. is incorrect because this statement is only indicated in lines 4 to 7. It is no way the central point of the paragraph.
C. is incorrect because; while the passage mentions that bats are nocturnal, It gives no indication as to whether it (the bat) is also small. Nevertheless, the passage also talks about whales which are the literal opposite of small.
D. is a very tricky option because it is actually implied in the paragraph. Personally, I think D is also a correct answer but my first choice is still B. because of the final statement on human application of sonar systems.
I have found the excerpt and the choices from another source. I will paste them below:
<span>They laughed at his wild excess of speech, of feeling, and of gesture. They were silent before the maniac fury of his sprees, which occurred almost punctually every two months, and lasted two or three days. They picked him foul and witless from the cobbles, and brought him home . . . . And always they handled him with tender care, feeling something strange and proud and glorious lost in [him]. . . . He was a stranger to them: no one—not even Eliza—ever called him by his first name. He was—and remained thereafter—"Mister" Gant. . . .
</span>A. They spread gossip about his unusual conduct.
B. They consider him a talented man and good friend.
C. They think he is a bit peculiar, yet they revere him.
D. They worry about his excessive behaviors.
The excerpt would tell us that Oliver's neighbors (C) think he is a bit peculiar, yet they revere him.
We know that the neighbors think Oliver is peculiar or strange through the first half of the excerpt and from the line "he was a stranger to them". Despite this strangeness though, we can also infer that the neighbors revere or deeply respect him because they still "handled him with tender care".
Answer:
The Finch children come of age over the course of the novel. They learn life lessons through their father, Atticus, as well as through experiences in their town. Scout learns from her father to consider others' points of view, and she comes to see Boo as a kind-hearted person who is just different.
Explanation:
Answer:
can we be friends....................