1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Masteriza [31]
4 years ago
13

For questions 4-6, reread the following paragraphs from King's letter, paying attention to the way that he structures his ideas.

English
1 answer:
dusya [7]4 years ago
3 0

4. In a complete sentence, state the main idea of each paragraph (paragraphs 9 and 10).

The main idea of paragraph 9 and 10 is to inform on what he felt when he saw these churches again and what came to mind in his perspective.

5. In a complete sentence, state the purpose of each paragraph (paragraphs 9 and 10).

The purpose of paragraph 9 and 10 is to shame the churches on giving up on this cause.

6. What is the effect of making these points in the order King has chosen? Respond in two to four sentences.

I feel he made these point in this order to show others how they came down. Before the churches would fight for what they believed in because that is how their god taught them. He also Is lowkey shaming them on giving up so easily on what they believe is to be changed. It is very smart how king stated this to have a bigger impact on his beliefs.


You might be interested in
What do you think Henry should say if he is questioned about where he was the previous day?from red badge of courage chapter's 1
Alenkinab [10]

Answer:

look in you text book and try to find out it yourself, others do not have that book which you have...

5 0
2 years ago
Passiv voice to she washes the plates ​
Degger [83]

Explanation:

Answer. Sentence= She is washing plates. =>Plates are being washed by her.

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
A day without Rules(Speech)​
Pepsi [2]

Answer:

Explanation:

Although sometimes we think the life without rules would have been quite good, because we could do anything we wanted, but you know, it’s not always true.

If we could do everything we wanted, the society would become uncivilized, like a jungle.

Sometimes we do things knowingly or unknowingly which hurt our family and society well being. This is why rules are required. Our actions and thoughts should have some limits. The human nature is very greedy and destructive. Life without rules won’t be good as humans will destroy life and the nature. Our life will be worse if we don’t adhere to some of the rules, which have been developed to drive us toward the right direction.

Rule Binds Human Nature:

ADVERTISEMENTS:

 

The human actions are driven by many factors. Our aim, perceptions or thoughts, believes and our nature is responsible for what we do. If the family raising a child is not good, it’s obvious that the influence of the family on the child’s overall upbringing won’t be good. In that case, the child will have negative personality and bad intentions. He/she will most likely do things which can hurt the others. If there is no rule to bind the actions of such people, they will create chaos in the society.

A Life without Rule:

Some of the rules of life are very important. They help us stay unite and maintain the balance of the society. For example, the rule of getting married has a deep significance. It makes us committed to a relationship. It teaches us to take responsibilities of a family. Simply put, this traditional social rule of being committed to a relationship actually makes us a responsible human being. The other intention of this life rule is to bind a man and woman into a serious relation where they will commit only to each other and not to anybody else.

ADVERTISEMENTS:

 

Life without rule can become seriously chaotic if a man or a woman fails to understand the importance of being civilized. Even after so many regulations and bindings, humans are threat to each other. I know that some orthodox rules sometime become the obstruction to human growth, but that you’ve to understand. If not adhering to a rule doesn’t harm the well being of others, life without rule of that kind is welcomed anytime. You have to understand when sticking to a rule is beneficial for the personal safety and the well being of the society.

Conclusion:

Not all rules are important for our safety and living. If the society tells you to follow the rules of racism or caste discrimination, you should raise voice against it. If your family and relatives force you to choose a career option saying that it’s a family rule, that’s rubbish. You really have to understand the fundamental logic supporting the rules. If life without rule makes yours and others life worse, it’s not good. On the contrary, if your parents say that waking up early in the morning is a rule, there are many scientifically proven reasons to support the habit. So, it’s not always true that life without rule would have been good. What I mean to say is try to understand every rule logically and then only decide to follow it.

4 0
3 years ago
Read the paragraph from The Hot Zone. There was not a uniform in the group, although a few members of the ambulance team wore ca
Citrus2011 [14]

Just took the test It's d .


8 0
3 years ago
Read 2 more answers
In the sentence below, the underlined word is a(n) ____________ verb.
kozerog [31]

Answer:

linkingʕ•ﻌ•ʔʕ•ﻌ•ʔʕ•ﻌ•ʔʕ•ﻌ•ʔʕ•ﻌ•ʔʕ•ﻌ•ʔ

Explanation:

ʕ•ﻌ•ʔʕ•ﻌ•ʔʕ•ﻌ•ʔ

4 0
3 years ago
Other questions:
  • Which statement best summarizes the central idea of
    8·2 answers
  • What does the street in line 8 most likely symbolize?
    13·1 answer
  • Use standard grammar and language to reach the majority of your audience.
    5·1 answer
  • When are commas normally used? Select 3 options
    9·1 answer
  • Read the excerpt from rules of the game but I found it difficult to concentrate at home. my mother had a habit of standing over
    8·1 answer
  • What literary term is used when one character is described by another character?
    8·2 answers
  • Mexican gray wolves essay
    8·1 answer
  • Which line best shows the pain Jamie feels at this point
    5·1 answer
  • What inference can be made about the Spanish knights as Don Quixote recalls them in his conversation with Sancho?
    14·2 answers
  • Select the correct text in the passage.
    5·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!