1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
s2008m [1.1K]
3 years ago
13

Es el documento a través del cual nos podemos comunicar con una persona que se encuentra lejos, por ejemplo tíos, primos, amigos

etc
Spanish
2 answers:
torisob [31]3 years ago
6 0
“Ese documento” es la “carta”
Kitty [74]3 years ago
3 0

Answer:

Una carta (a letter)

Explanation:

El documento a través del cual nos podemos comunicar con una persona que se encuentra lejos, por ejemplo tíos, primos, amigos etc, es:

Una carta.

You might be interested in
Choose the correct word to complete the sentence.
dalvyx [7]

Answer:

a) vio

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Fill in the blank with the correct preterite form of the verb IR.
SSSSS [86.1K]
<h3>Fill in the blank with the <u>correct preterite form</u> of the verb IR.</h3>

Bold answers:

Question 1. Elena y Juanita _________ al cine.

Answer 1: Elena y Juanita fueron al cine.

Elena and Juanita went to the movies.

Question 2. Ayer nosotros___________ a la piscina.

Answer 2: Ayer nosotros fuimos a la piscina.

Yesterday, we went to the pool.

Question 3. Ustedes ____________ a la tienda de ropa, ¿no?

Answer 3: Ustedes fueron a la tienda de ropa, ¿no?

You went to the clothing store, did not you?

Question 4. ¿Adónde ______________ ella?

Answer 4: ¿Adónde fue ella?

Where she went?

Question 5. Mi hermano y yo_________ al supermercado.

Answer 5: Mi hermano y yo fuimos al supermercado.

My brother and I went to the supermarket.

\textit{\textbf{Spymore}}​​​​​​

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
¿Qué restaurante está _______ abierto?
dimaraw [331]
Do you have word choices take a picture of the assignment?
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Put the events of the story Popo e Izta in order.
Stella [2.4K]

Answer:

B

Explanation:

Brainliest?

7 0
2 years ago
What are two of your favorite sports? Briefly describe them and then explain why you like those sports. Your response should be
const2013 [10]

Answer: Hay muchos deportes que me encantan, Por Ejemplo, Fútball, Rugby y Tenis. Tenis y Paddle son mas o menos lo mismo pero personalmente me gusta mas Paddle.  Lo que me gusta de este deporte es que, No cobra un punto al otro equipo se la pelota toca el piso. Y uno puede estar rebotando la pelota en tu raqueta 3 veces, En tenis es solo 1 vez.

Explanation:

I'm from Chile, I am main Spanish speaker, And I also learned English in a Britain School.

7 0
3 years ago
Other questions:
  • Es un tipo de precipitación con fragmentos de hielo
    14·2 answers
  • La profesora ______.
    6·2 answers
  • Does a physical, emotional, or mental state in the past require the imperfect or the preterite?
    11·2 answers
  • ¿Dónde te pones el maquillaje?
    9·2 answers
  • Which conditional verb best completes this conversation? Peluquero: ¿Cuál estilo preferiría? Pablo: Me _________ éste. querría h
    10·2 answers
  • Balloon a was rubbed vigorously on someone's hair how would balloon a best be described?​
    11·1 answer
  • Please help !! Need ASAP
    5·1 answer
  • Completa la oración con la opción correcta.
    9·1 answer
  • Trabajo en un tribunal. Derecho es mi rama de estudio. ¿Cuál es mi profesión?
    6·2 answers
  • Plsss helppp me conjugate “hacer un viaje” into this sentence
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!