Let's go through each option:
A: A, this is great evidence to develop an argument, schools do include resources for students to learn.
B: This is NOT a way to start an argument, this does not include any evidence on why video games are beneficial for kids.
C. This is an reasonable argument, besides that, this could also be true.
D: This is a valid reason, studies can prove & provide any arguments regarding this topic.
<u>Therefore, we can conclude that </u>B <u>is our final answer. </u>
The mystery that is introduced and solved in "Las Uvas: Grapes" by Miguel's message is:
The present that he gives Miguel - Abuelita. Abuelita is Miguel's grandmother.
<h3>Why does Esperanza worry about the people still at work in the shed?</h3>
Esperanza is worried about the people at the shed because more and more people arrive willing to work for less and less money.
<h3>Why does Miguel agree to dig ditches rather than confront his boss?</h3>
Miguel would rather dig ditches rather than confront his boss because is is not sure how that will turn out. Miguel on the other hand wants him to confront his boss with the demand to be treated better.
<h3>Why is Esperanza angry with Miguel?</h3>
Esperanza is angry with Miguel because he lost his job at the railroad.
<h3>Why does Miguel leave the workers’ camp so suddenly?</h3>
Miguel leaves the camp suddenly because he feels that Esperanza was mean to him.
See more exercises about Abuelita at:
brainly.com/question/21952831
Nabokov organized his essay in an exceedingly typical manner; he states his plan then uses proof to support it. He additionally explains his read on what makes a decent author initial then what makes a decent reader. This is smart as a result of one should initial perceive the author before understanding the reader. He uses samples of what created a decent author to clarify what would create a decent reader. “The writer is the initial man to mop it and to form the natural objects it contains (…) The panting and happy reader, and there they spontaneously embrace and are linked forever if the book lasts forever.” This possibly implies that a good author makes a cheerful reader. so a cheerful reader is one that has understood the piece clearly, creating them a good reader. author then offers his definition of literature before closing the essay, giving the reader that last little bit of information that wraps literature, the reader, and also the author all at once, “To the story teller we turn for entertainment, for mental excitement of the simplest kind, for emotional participation,for the pleasure of traveling in some remote region in space or time.”
Answer:
The morality that "Everyman" presents is that free will allows individuals to create their destiny, but that they are not controlled, nor dependent on that destiny, thus being free.
Explanation:
"The Somonyng of Everyman" is a play that was written to promote Christian values and as such, reflects that God does not have his children and servants as slaves, because God made humans to be free and to own their own destinies and decisions. With that, we can see that the protagonist, Everyman, who represents humanity, makes his own decisions, decides which paths to follow, who to face and who to make friends with. With that, Everyman demonstrates the domain of free will and the ability to build his destiny, but without depending on it and adapt as necessary.
Answer:
Explanation:
To identify or class something as being good, such thing or animal as in this case must have exhibited some certain characteristics, this involve by loving, caring, loyal. One or all these characteristics combined will influence our decision to describe an individual or animal as good.
Hence, relating the explanation to the passage above which gives a description of Beagle, a dog of the hound family. The detail from the passage qbkvj best supports the main idea about Beagles being good is the caring and loyal nature of beagles described in the passage.