Answer:
AGREE THEY SHOULD because it will give you a better life for college and prepare you better for your career. It gets them a better living out of stresses for money and family care, may students from highschool are falling down and behind, they are insecure of what they want to do and when they grow up they wont know how to manage their life in their adult age
Explanation:
Being disciplined at the workplace helps us to complete all the important tasks and responsibilities well on time. And when they are completed on time, stress levels don't arise at all. Plus it helps us elevate our productivity levels and quality parameters as we have more time in hand.
The fifth paragraph contribute to the development of ideas in the passage because its:
- provides reasons for why the camp allows limited public access
- illustrates how the camp is used in the present day.
<h3>What was discussed in the passage?</h3>
In the passage, the author talked about the use of camp for training people and other purpose its offers.
Hence, the development of ideas in the passage provides reasons for why the camp allows limited public access and illustrates how the camp is used in the present day.
Therefore, the Option A and B is correct.
Read more about camp
<em>brainly.com/question/15352655</em>
#SPJ1