The answer is C, CHIUNE: And if the Nazis find out . . . You and the children must return to Tokyo immediately. <span>
</span>
The information in the passage shows that it's a historical writing.
<h3>What is a historical writing?</h3>
A historical writing simply means a writing that's used to illustrate what occured in the past.
In this case, the information in the passage shows that it's a historical writing. It was based on the critical examination of sources.
Learn more about history on:
brainly.com/question/25670011
#SPJ1
Answer:
C) This is an indicator of lady Macbeth's mind
Explanation:
She is worried about getting caught and how far her husband is going to go.
She is feeling the guilt of a murder.
But she knows that there is already blood on her hands.
<span>I do not understand Spanish: is what that means :) hope this helps!</span>
Answer:
<h3>A:Pennies Worth Thousands
.</h3>
Explanation:
The author in this paragraph is talking about copper pennies which were minted during a time when copper was very limited due to World War II and pennies which were mistakenly doubled stamped in 1955.
It talks about how only few copper pennies were minted in 1943 due to need of coppers in World War II. Today it has become very rare to see copper pennies minted in 1943 as pennies were mostly minted out of steel during that time. The price for these copper pennies minted in 1943 as well as the 1955 double die penny, pennies which were mistakenly double stamped, are as high as $25,000 because of its interesting history and rarity.
Thus, the title "Pennies Worth Thousands" is the best title for this paragraph as these pennies can fetch thousands of dollars for a single penny.