People from the enlightment period. aka bhudists believed that nature should be honored. think of hippies. Hope this helps :D
Answer:
Redemptioner. Redemptioners were European immigrants, generally in the 18th or early 19th century, who gained passage to American Colonies (most often Pennsylvania) by selling themselves into indentured servitude to pay back the shipping company which had advanced the cost of the transatlantic voyage
Explanation:
<span>Plato, In "The Republic," Plato sums up his views in an image of ignorant humanity, trapped in the depths and not even aware of its own limited perspective. The rare individual escapes the limitations of that cave and, through a long, tortuous intellectual journey, discovers a higher realm, a true reality, with a final, almost mystical awareness of Goodness as the origin of everything that exists. Such a person is then the best equipped to govern in society, having a knowledge of what is ultimately most worthwhile in life and not just a knowledge of techniques; but that person will frequently be misunderstood by those ordinary folks back in the cave who haven't shared in the intellectual insight. If he were living today, Plato might replace his rather awkward cave metaphor with a movie theater, with the projector replacing the fire, the film replacing the objects which cast shadows, the shadows on the cave wall with the projected movie on the screen, and the echo with the loudspeakers behind the screen. The essential point is that the prisoners in the cave are not seeing reality, but only a shadowy representation of it. The importance of the allegory lies in Plato's belief that there are invisible truths lying under the apparent surface of things which only the most enlightened can grasp. Used to the world of illusion in the cave, the prisoners at first resist enlightenment, as students resist education. But those who can achieve enlightenment deserve to be the leaders and rulers of all the rest. At the end of the passage, Plato expresses another of his favorite ideas: that education is not a process of putting knowledge into empty minds, but of making people realize that which they already know. This notion that truth is somehow embedded in our minds was also powerfully influential for many centuries.
I hope this help</span>
The building material that the Romans used was concrete.
Answer:
They break the laws.
Explanation:
People break the laws and punish the criminals by themselves when they faces injustice because they want justice and decrease the pain they gain from those criminals. First the people go to the courts for availing justice for themselves but when they can't gain justice, they punish the criminals by their own which is against the law but they can't stop themselves due to having the pain given by these criminals. For this type of action of people who want justice, the justice system of the country is responsible.