Answer:
<em>Hello There. The Correct answer is A. Straw Man.</em>
Because it shows that A Straw Man. Is the Arguement of the Passage that is shows ideas are not presented for the Passage.
Hope It Helps!
The correct answers to the following questions are:
(1) c. believes she can live without him. In \"The Third Bank of the River,\" the mother's reaction to the father's decision to leave most likely indicates that she "<span>believes she can live without him."
</span>
(2) c. they are unable to overcome their ow. Based on events in \"The Third Bank of the River,\" the reader can most likely conclude that the narrator's siblings choose to leave town because "<span>they are unable to overcome their ow."</span>
Answer:
Good friends are loyal and accept you for who you are during the good and bad times. Good friends are also honest — honest enough to tell you when you're not being a good friend yourself. ... Along with good friends who are present, loyal, and honest, most people want friends who are trustworthy.
Explanation: