The glycosidic bond can be broken by hydrolysis, which is the addition of the water molecule, to form two monosaccharides. Examples of Disaccharides: Lactose (sugar in milk) - 1 galactose + 1 glucose.
The explanation expressed in this excerpt reveals that the narrator HAS A NATURAL INSIGHT ABOUT WHAT THE WORDS LIKELY SUGGESTED.
From the passage given above it can be seen that the narrator has the capacity to infer and interpret spoken words in order to get their true meaning. She correctly guess in the passage, that the boy had a natural desire to take her home.
How much money was spent on this project and how many people were working on it?
Answer:
An experience in my life that affected me deeply, modifying my perception of the context and of my daily motivation was the death of my brother due to a traffic accident. Thus, this fateful event showed me the finiteness of human life, which from one moment to the next can disappear practically without prior notice. In addition, it taught me to value my loved ones much more and the moments that I live with them, while one does not know if the experiences that take place could be repeated.
Answer:
since, so, because, due to the fact
Explanation: