Answer:
Incomplete question there is a passage to be read.
Passage
About the hour of ten o’clock, the whole plain was crowded with horsemen, horsewomen, and foot-passengers, hastening to the tournament; and shortly after, a grand flourish of trumpets announced Prince John and his retinue, attended by many of those knights who meant to take share in the game, as well as others who had no such intention.
The answer is option C
A powerful monarch backed by a noble fighting class.
Explanation:
It is already describe in the passage how the fighting class were loyal to their nobles, as well as the culture from before was derived of the people in the passage. Monarch is a sovereign head of state, especially a king, queen, or emperor.
Nobility is a social class normally ranked immediately under royalty and found in some societies that have a formal aristocracy. Nobility possesses more acknowledged privileges and higher social status than most other classes in society.
Answer:
This was because of widespread fear of a strong central government at the time they were written and strong loyalties among Americans to their own state as opposed to any national government during the American Revolution, the Articles of Confederation purposely kept the national government as weak as possible and the states as independent as possible. However, this led to many of the problems that became apparent once the Articles took effect.
Alexander Hamilton was a member of the federalist party. Hamilton believed in a loose interpretation of the Constitution. This means that he believed that the central government should be allowed to make any laws and use its power in any way that is not expressly forbidden by the Constitution.
After Britain won the Seven Years' War and gained land in North America, it issued the Royal Proclamation of 1763, which prohibited American colonists from settling west of Appalachia. The Treaty of Paris, which marked the end of the French and Indian War, granted Britain a great deal of valuable North American land.
give brainiest if you can please.
Answer:
African-American candidates won numerous local and state offices.
Explanation: