Answer:
I think it is the third one
Explanation:
the other ones do not resemble as closely as the third one
the first one talks about him thinking about sledding with friends, in the passage it does not talk about him thinking about that, the neighbors just joined them.
the second one talks about his dad, it says nothing about his dad in the passage
the third one talks about him making a hill, which does happen
the fourth one talks about him calling his friends over, but the friends just come over
Answer:
Poverty and wealth can have a notable influence on reducing or increasing vulnerability to natural hazards because, in the context of the capitalist world in which we live, money is a factor that guarantees access to better living conditions. In this sense, the more money people have, the more comfort they can obtain to live a safer life. In contrast, the less money, the more inconveniences a person will have.
Thus, for example, natural hazards that can negatively influence people's lives (such as the cold climate of cities like New York) can be avoided through the use of money: in this sense, a homeless person without money will probably suffer cold much more brutally than a person with a stable job and a good economic position who can buy a coat and live in a heated apartment.
Synonym = same.
Synonyms for the word store (meaning to keep)
Stock, cache, hoard, reserve, stockpile, bank.
Synonyms for the word store (where to buy)
Megastore, chain store, shop, general store, market, boutique.
Answer: D) Correct as is
Explanation:
The word somewhat should precede an adjective, which in this case is the word "menacing"
Answer:
girl im not gonna write an entire essay for you lol
Explanation: