Answer:
Della and Jim sell valuable things to get money to buy gifts for each other, because they are poor. Both Della and Jim give up valuable possessions so they can buy Christmas gifts for each other. Della and Jim were wise because they were willing to make sacrifices to show their love for each other.
Explanation:
Answer:
l think it C.. it started raining early in the morning; nevertheless, the scout troop went hiking as scheduled.
Explanation:
hope it helps..
Answer:
same lol what movie did you watch
Explanation:
Answer:
c. an advertisement
Explanation:
The passage would most likely be found in an advertisement. This is because of the way it is written. The text includes promotional offers and includes statements that favor the product over all others.
Here are quotes that back my explanation:
• “Why not try one today? The first one is on us!” This is a fine example of a promotional offer.
• “This is the best drink in the whole world!” This quote clearly shows the author of the passage is providing a biased opinion to interest the reader, since their is no such thing as the world best drink.